Leonidas Gym Muay Thai Dubí si z Nového Města na Moravě veze stoprocentní úspěch
Foto: (zleva) Lukáš Černý, Filip Gorol, Lukáš Klaška a Milan Gašparec
Sport

Nové město na Moravě - V sobotu 2. února se konalo MČR Muaythai pořádaný C.M.T.A v Novém Městě na Moravě. Náš klub Leonidas Gym Muay Thai Dubí. Mezi šestnácti provazy byl prvním bojovníkem Lukáš Černý 12 let, ten se celá tři kola vysiloval v dlouhých klinčích, ve kterých měl nad soupeřem převahu jak v technice tak v počtu zasažených kolen a zápas tím vyhrál 3:0 na body.

Další bojovník byl osmnáctiletý Filip Gorol, který v těžkém zápase vyhrál 3:0 na body. Posledním zápasem byl pak Lukáš Klaška 15 let, ten neměl ve své váze soupeře tak jsme kývli na zápas o 2 váhové kategorie těžším soupeřem. První kolo Lukáš hodně klinčoval, což vyhovovalo soupeři. Po prohraném prvním kole Lukáš poslechl a bojoval na dálku, kde byl lepší. Třetí kolo rozhodne, kdo bude výhercem. Soupeř na začátku třetího kola chytil Lukáše do klinče, ale jemu se povedlo přebrat a stáhnout soupeři hlavu kde mu zasadil tvrdé koleno, otřesený soupeř pak povolil a inkasoval sérii kolen na hlavu zakončené loktem a soupeř byl počítán. Otřesen byl natolik, že již v boji nechtěl pokračovat a Lukáš vyhrává ve 3 kole KO.

"Poděkování za tuto akci patří i prezidentu asociace C.M.T.A. Petru Ottichovi. Dále bych ještě zmínil GrafstudioCZ, Stavmart s.r.o. a města Proboštov, Osek a Dubí, také Ústeckému kraji, které také chlapce a náš klub podporují," dodává Ladislav Horejš.

Autor: Ladislav Horejš

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru