Draci v divoké přestřelce s Děčínem padli. Rozhodla poslední třetina, ve které padlo 5 gólů
Zdroj: www.hcdecin.cz
Sport

Bílina - Draci ve včerejším utkání hostili na svém ledě nedaleký Děčín. Hostující tým byl více při chuti a s přehledem dokázal Bílinu porazit 7:3.

Začátek zápasu začali svižněji hosté a už v šesté minutě se radovali z úvodní branky. ZDENĚK PETRÁŠ obešel obranu Draků a poté bekhendovou střelou překonal Pavláta - 0:1. Z vedoucího gólu se však Medvědi neradovali příliš dlouho. Hned po buly totiž Draci srovnali. JEGOR GNUSIN byl důrazný na brankovišti a zblízka překonal děčínského brankáře - 1:1. Na začátku desáté minuty Děčín opět vedl. A znovu v tom měl prsty ZDENĚK PETRÁŠ, jenž se trefil v signalizované výhodě při domácím faulu - 1:2. I nadále Děčínští přetlačovali Draky a ti se jen bránili. Později zastavil samostatnou akci Navarry Pavlát dobrým zákrokem a domácí mohli být rádi, že neinkasovali třetí přesnou trefu. Do konce první části hry se už nic nestalo, i když Draci měli obrovskou šanci a spokojenější do kabin odcházeli hosté.

Úvod prostřední části hry patřil Drakům. Ti si velmi brzy vypracovali dvě velké šance, k vyrovnání to ale nevedlo. V osmadvacáté minutě pak Medvědi odskočili na dvoubrankový rozdíl. Přesilovku střelou do odkryté klece využil ŠTĚPÁN KUCHYNKA a dal tak klid na medvědí hokejky - 1:3. Domácí se ale nevzdali, po velké šanci Petráše, který nezavršil hattrick po své šanci, zahrozili o chvilku později. JAKUB PROCHÁZKA překonal Volkeho a Draci byli Medvědům na dostřel jediného gólu - 2:3.

V pětačtyřicáté minutě však hosté znovu odskočili. PAVEL ZAJAN prostřelil Pavláta a vrátil tak svému týmu náskok o dvě branky - 2:4. A v šestapadesáté minutě Děčínští navýšili své vedení dvěma slepenými brankami ŠTĚPÁNA KUCHYNKY a ZDEŇKA PETRÁŠE, který završil hattrick - 2:6. Medvědi nadále dominovali, Pavláta zasypali další nebezpečnou střelou, ten ji však ještě dokázal pokrýt. Ovšem další akce už gólová byla, a sice z hole ROMANA NAVARRY - 2:7, který tak definitivně srazil domácí tým. Ještě to ale nebylo všechno, poslední slovo měli Draci. Pouhou vteřinu před vypršením třetí části hry ještě korigoval skóre bývalý hráč Děčína MARTIN BARÁNEK - 3:7, který uzavřel gólovou přestřelku.

HC Draci Bílina - HC Děčín 3:7 (1:2; 1:1; 1:4)

Branky a nahrávky: 7. Gnusin (Gevorkjan), 38. Procházka (Vošta), 60. Baránek – 6. Petráš (Kuchynka), 10. Petráš (Zajan), 28. Kuchynka (Faigl, Zdvořáček), 45. Zajan (Hes), 55. Kuchynka, 56. Petráš (Volráb, Zajan), 59. Navarra (Hes, Zdvořáček)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru