Kostomlaty pod Milešovkou - Tři hasičské jednotky dnes v podvečer bojovaly s požárem linkového autobusu u Kostomlat pod Milešovkou na Teplicku. Hořet začalo za jízdy v zadní motorové části autobusu. V době požáru vedle řidiče seděl ve voze pouze jeden cestující. Řidič z Kostomlat na Lhenice pouze stačil zastavit u krajnice. Plameny během chvilky zachvátily celý autobus. Při požáru naštěstí nebyl nikdo zraněn.

Velitel zásahu Jan Zajáček z HZS Teplice k požáru uvedl, že na místě zasahovaly dvě profesionální jednotky hasičů: z Bíliny a Teplic a jedna dobrovolná jednotka z Kostomplat pod Milešovkou. I přes rychlý zásah se ale vozidlo nepodařilo zachránit a plameny zachvátily celý interiér autobusu a jeho motorovou část.

Na místě zasahovali také policisté, kteří odkláněli dopravu přes sousední obce. Příčinu vzniku požáru vyšetřují policisté i hasičský vyšetřovatel. 

VIDEOREPORTÁŽ Z POŽÁRU AUTOBUSU:

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru