FOTO: V zooparku v Doksech chovají exotická zvířata. Děti je mohou krmit nebo se projet na velbloudovi
Foto, zdroj: Zoopark Doksy
Výlety

Doksy - Zoopark Doksy byl otevřen před pěti lety jako pobočka soukromého chovatelského zařízení. Je zde k vidění mnoho druhů exotických zvířat.

Například vzácní bílí lvi a bílí tygři z vlastního chovu, černí panteři, levharti skvrnití, zebry, američtí nosáli, opičky makak rhezus, velká skupina mladých klokanů rudokrkých, pakoně, velbloudi, malá prasátka a další zvířátka. V každé sezóně je pro návštěvníky vždy připravena nějaká novinka. Letos v květnu se narodila dvě panteří koťata, která jsou již k vidění s maminkou ve výběhu.

Děti se zde mohou projet na ponících nebo ochočených velbloudech, krmit kontaktní zvířátka, svézt se na historickém kolotoči nebo využít nafukovací atrakce. Přímo v zooparku je rozlehlé parkoviště a chutné občerstvení.

2907doksysedm

Otevřeno je denně od 10 do 18 hodin. Vstupné: Dospělí 100 Kč, děti nad jeden rok 50 Kč, parkování přímo v areálu 50 Kč. Skupinové vstupné (10 a více osob) - po PŘEDCHOZÍ telefonické dohodě je možno domluvit individuální cenu vstupného.

2907doksysest

Podívejte se na více informací na stránky Zooparku Doksy https://www.zoodoksy.cz/

Nebo na jejich facebook - Zoopark Doksy

0108zoopark

Foto: Zoopark Doksy

2907doksytri

2907doksydva

2907doksyctyri

Foto: Tomáš Straka

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru