Chomutov - Nevíte kam na výlet? Prozkoumejte na kole okolí Chomutova. Po upravených cestách můžete na kole prozkoumávat zajímavá místa Chomutovska. Řada vesniček v blízkosti Chomutova je s městem propojená cyklostezkami.

Na kole se můžete vydat k přehradě Kamenička.

Na kole se cyklisté snadno dostanou i do Krušných hor, kde si užijí krásné přírody i malebných výhledů. Jedním z těchto cílů můžou být i přehrady nad Chomutovem na fotografii.

Na webových stránkách www.echomutov.cz najdete několik zajímavých tras, které můžete využít na výlety po okolí Chomutova.

Část z nich využívá průjezd Bezručovým údolím, jedním z nejmalebnějších údolí Krušných hor. Z něj pak vedou trasy například na přehradu Kameničku nebo Křímov, na Gabrelinu huť a Telčské a Telšské údolí, na Křímovskou přehradu či do horského letoviska Pyšná.

Z cyklotras můžete vybírat zde: http://echomutov.cz/cs/turistika/cyklotrasy

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru