Děti hledaly v Modlanech Velikonoční poklad
Děti hledaly na sále Věšťanské hospůdky Velikonoční poklad
Zajímavosti

Modlany - Velikonoce se kvapem blíží a s nimi i pomlázka. Děti malují vajíčka, pletou pomlázky, na stole stojí voňavý beránek. Velikonoční zvyky přetrvávají dodnes a většina dětí Velikonoce miluje. Právě proto vznikl nápad, který malým koledníkům tyto svátky přiblíží.

Přátelé Modlanska za podpory Obce Modlany, přišly s myšlenkou, co kdyby se dětem z Modlanska uspořádaly Velikonoce na sále ve Věšťanské hospůdce. Nápad se chytil a od myšlenky k realizaci nebylo daleko.

Děti společně s králíkem Bannym, hrály různé hry, tancovaly, vybarvovaly omalovánky a ty zručnější si vyzkoušely plést pomlázku. Balónková Evička pro děti vytvořila mnoho krásných postaviček z balónků, které si děti odnesly domů.

Vrcholem zábavného odpoledne s Jirkou a Martinem, bylo hledání Velikonočního pokladu, který byl důkladně ukryt na mnoha místech v prostoru sálu. Děti nacházely obálky plné čokoládových zajíců, lízátek a bonbónů. Tři šťastnější, kteří našli „hlavní poklad“ si odnesly domů 2,5kg jablečný dort.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru