Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Na začátku května došlo u vlakového nádraží v Teplicích k loupežnému přepadení 62leté ženy. Ta cestovala autobusem z Bíliny do Teplic, kdy po cestě si jí v autobuse vyhlédl 24letý muž. Po vystoupení z autobusu u hlavního vlakového nádraží v Teplicích jí sledoval a na chodníku k ní přistoupil, bolestivě jí chytil za rameno a z krku jí chtěl strhnout zlatý řetízek.

Žena se však začala bránit, a tak se mu podařilo utrhnout jen zlatý přívěsek, se kterým z místa utekl. Následovalo šetření policistů k věci, kdy zásadní roli měla dobrá osobní znalost „závadových osob“ teplického policisty. Ten totiž kdysi sloužil v Bílině a ze zajištěných kamerových záznamů ztotožnil možného podezřelého. Toho se následně podařilo vypátrat.

"Pod tíhou důkazů se k loupeži doznal a sdělil do jakého zlatnictví přívěsek prodal. Tam se ho podařilo zajistit a byl vrácen zpět majitelce. Zajímavé je i to, že podezřelý muž byl v době loupeže v takzvaném dohledu a chvíli po loupeži měl schůzku u probační a mediační služby, kde utvrzoval, že žije řádný život. Jelikož se stejného činu loupeže dopustil v nedávné minulosti v Chomutově, soudce ho poslal po dalším skutku do vazební věznice, kde si počká na rozsudek soudu o jeho trestu," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru