V rámci společenských akcí vystupují občas na balkóně kina muzikanti. Foto: Ilona Kaulfuss 
Teplice

Duchcov – Budovu kina Lípa v Duchcově čekají velké změny. Vedení města rozhodlo, že historickému objektu bude vrácená jeho původní podoba. Záměru se po architektonické stránce ujal uznávaný teplický architekt Jan Hanzlík. Podle slov duchcovského starosty Zbyňka Šimbery práce na památkově chráněném objektu Hanzlíka oslovila.

„Změnou projdou v budově vnitřní dveře, venkovní dveře, výloha i fasáda,“ informoval na jednání duchcovských zastupitelů starosta. V letošním roce budou podle jeho slov v kině vyměněné interiérové dveře. Duchcovští radní v této souvislosti nedávno odsouhlasili přímé zadání zakázky firmě Milan Kafan. Ta zajistí osazení nových vnitřních dřevěných dveří s panikovým kováním. (Panikové kování je příčná hrazda, kterou bývají osazeny únikové dveře. Poznámka redakce)  

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru