Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Ve výstavní síni Šárka teplického zámku se svými dílky prezentují žáci a studenti výtvarného oboru Základní umělecké školy v Dubí. Vystavené práce spojuje shodné téma, kterým je jaro a zástupci ptačí i zvířecí říše. Název výstavy obsahově souzní s místem instalace. Ptačí výstava se nachází v galerii, která je nad Ptačími schody.

V příjemném prostředí Šárky se návštěvníkům nabízí desítky prací a technik. Kromě pastelů, akvarelů tu najdeme objekty z keramiky, papíru, papírmaše a dalších materiálů. Najdeme tady ale také trika s obrázky s ptačími motivy nebo masky. Vystavené práce jsou od začínajících žáků i těch, kteří už studiem na ZUŠ došli k vlastnímu výtvarnému vyjádření a rukopisu.

Foto: Ilona Kaulfuss

Výstavu můžete navštívit každý den, kromě pondělí. Ve všední dny od 13-17 hodin, o víkendech a o svátcích od10-12 a od 13-17 hodin. Přístup do Výstavní síně Šárka je od Ptačích schodů nebo od Malého zámeckého rybníka. Akce potrvá do 2. května. 

Foto: Ilona Kaulfuss

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru