Visit Teplice najdete na náměstí Svobody na rohu Krupské ulice. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – V neděli 25. února oslavíme mezinárodní Den průvodců, ale také si připomeneme 390. výročí od významné události, která zásadním způsobem ovlivnila budoucnost Teplic. Jaká událost to byla a co konkrétně pro Teplice znamenala? Odpovědi nabízí Visit Teplice, který na poslední únorovou neděli připravil mimořádnou prohlídku města s průvodcem, kde se zájemci všechno dozvědí.

Akce je určená nejen pro návštěvníky Teplic, ale také pro místní, které zajímá historie města, v němž žijí. Prohlídky se konají celkem tři a začátky jsou v 10, ve 14 a v 16 hodin. Start je vždy u sídla Visit Teplice na náměstí Svobody. Počet účastníků je omezený, proto byste se zakoupením prohlídky neměli dlouho váhat. Vstupenku získáte buď přímo v kanceláři informačního centra Visit Teplice nebo online zde: https://shop.visitteplice.com/.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru