Ilustrační foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Bílina – Do ankety „Nejlepší provozovna v Bílině 2023“, kterou pořádá Kulturní centrum Bílina, se vloni zapojilo 412 respondentů. Na ocenění navrhli celkem 28 bílinských provozoven. O vítězích na prvních třech místech rozhodl počet hlasů. Pořadí vítězných provozoven oznámili organizátoři akce na sobotním reprezentačním plese města.

Vítěznou provozovnou pro rok 2023 se stalo kadeřnictví Kateřiny Špetové v ulici M. Majerové. Druhé místo přisoudili respondenti Autoškole Star Miloslava Janouška, která zvítězila v roce 2022. Třetí provozovnou v pořadí se stala Namydlená Káča provozovatelky Kateřiny Volmanové, která třetí příčku obsadila po vyloučení restaurace Bowling v Síbově ulici. V průběhu hlasování totiž došlo k jejímu zrušení.

Na provoz vítězné provozovny získala Kateřina Špetová od města 15 tisíc korun a samolepku s oceněním, kterou nalepí na dveře svého kadeřnictví. Miloslav Janoušek převzal pro autoškolu 10 tisíc korun a do Namydlené Káči putuje 5 tisíc. Provozovatel vyřazené restaurace, Roman Schwarz, obdržel od města cenu útěchy, dárkový koš.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru