Ilustrační foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Bystřany – Období masopustů je tady. Zapojili se i Bystřanští, kteří svůj masopust naplánovali na sobotu 10. února. K tradici se staví v Bystřanech zodpovědně a akci si připravili a organizují sami a všichni společně. Průvod masek se tradičně shromáždí ve 13.30 u bystřanského EZETu, odkud o půl hodiny později vyrazí do Úpořin, do restaurace U Pondělíků.

Kromě živé hudby s harmonikou a vozembouchem, která bude průvod provázet, kromě zabíječky, opékání vuřtů a masopustní veselice, připravil kulturní výbor obce pro letošní rok velké překvapení. V tradiční soutěži o nejlepší masopustní koláček je totiž letos pro vítězku připravený poukaz na nákup šatů. A to ne ledajakých, ale z renomovaného teplického Ateliéru Nadi Moravcové.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru