Ilustrační foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Krupka – Když před rokem zakládali David Sedláček s Josefem Merglem v Krupce spolek, který pojmenovali Po stopách Davida, nemohli tušit, že o jejich akce bude tak velký zájem. Spolek v průběhu roku zorganizoval řadu výletů a akcí pro širokou veřejnost. Svojí činnosti se snaží podporovat pozitivní přístup k pěší turistice, Současně se zaměřuje na propagaci města Krupky a jeho okolí, jakožto na zajímavý turistický cíl.

Ke svému prvnímu výročí připravil spolek dvoudenní akci s názvem Po stopách Davida fest 2024. Odstartuje v pátek 19. ledna soutěží týmů v Krupském kvízu v kulturním centru Olympie. Otázky prověří znalosti soutěžících z města Krupky. Součástí večera, který začne v 18 hodin, bude i debata s významnými osobnostmi města a ocenění nejčastějších účastníků akcí spolku.

V sobotu 20. ledna se zájemci mohou zúčastnit výročního výletu se spolkem Po stopách Davida. Sraz je tradičně na Mariánském náměstí v 9 hodin. Trasa povede účastníky na Kesselteich a zpět. Na sobotní večer je pak připravená oslava ročního výročí spolku, spojená s narozeninovou oslavou obou jeho zakladatelů. Konat se bude v hospodě U Hanka od 18 hodin. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru