Ilustrační foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Proboštov – Vánoční dárek v podobě dotace v úctyhodné výši 10 miliónů korun obdržela koncem loňského roku Obec Proboštov. Ministerstvo pro místní rozvoj vyhovělo žádosti vedení proboštovské radnice o dotaci na rekonstrukci a přestavbu veřejných budov. Dotace poputuje konkrétně na revitalizaci vnitřních prostor a topného systému Mateřské školy Pastelka.

Podle informací z Obecního úřadu Proboštov jde vůbec o nejvyšší částku, kterou ministerstvo pro místní rozvoj na jednotlivé projekty uvolnilo. Komise ministerstva obdržela celkem 664 žádostí, z čehož nakonec vybrala 118 projektů. Na nejvyšší možnou dotaci v objemu 10 miliónů korun přitom dosáhlo pouze 18 projektů. Tři jsou z Ústeckého kraje. Kromě zmíněného Proboštova získají stejnou částku i obec Spořice a město Chabařovice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru