Foto: město Teplice
Teplice

Teplice - Kvůli nutnosti opakovaného výběru dodavatele bude zavedení modernizovaného systému placeného parkování v Teplicích odloženo, s plánovaným spuštěním k 1. 5. 2024. Do té doby, tedy od 27. 12. 2023. do 30. 4. 2024, bude stávající zpoplatněné parkování nově zdarma. V tomto přechodném období nebudou vydávány rezidentní ani abonentní karty.

Město ukončilo dlouholetou spolupráci se společností ELTODO, a.s., která doposud provozovala zónu placeného stání. Vzhledem k nutné modernizaci, rozšíření zóny a přechodu na nový systém způsobů placení bude tedy během přechodného období parkování na stávajících placených parkovištích zdarma. 

O podrobnostech, cenách, způsobech placení a parkovacích oprávněních budete včas informováni na našich webových stránkách. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru