Foto: Policie ČR
Teplice

Teplice - K vloupání do prodejny elektroniky došlo v uplynulých dnech v Teplicích. Zloděj rozbil skleněnou výplň výlohy, otvorem se protáhl dovnitř a z regálů odcizil 6 mobilních telefonů a 4 nabíječky. Při průchodu rozbitým oknem se však pořezal na ruce a noze, což se mu stalo osudným.

Na vloupání do prodejny upozornila policisty bezpečnostní agentura, které přišel signál o narušení objektu. Na místo se ihned rozjelo několik hlídek. Policisté dostali popis podezřelého muže, který byl zachycen na kamerách z obchodu. Kriminalistický technik nalezl na místě několik stop, jako otisk boty, rukojeť nože a také krevní stopy. Jedna z hlídek se rozhodla, že zajede prověřit i okolí hlavního vlakového nádraží, které je od prodejny vzdálené pár set metrů. Předtucha policistů byla správná, neboť na peróně spatřili muže, který krvácel z nohy a rukou. Dali si dvě a dvě dohromady a muže zkontrolovali.

Foto: Policie ČR

"Našli u něj 4 mobilní telefony pocházející z obchodu. Zbytek zřejmě někde poztrácel po cestě. Po ošetření v nemocnici putoval 49letý muž z Ústí nad Labem do policejní cely. Následoval jeho výslech, kdy se pod tíhou důkazů k činu doznal a uvedl, že chtěl odjet vlakem do Ústí nad Labem. Policisté však byli rychlejší a před příjezdem vlaku ho zadrželi. Svým činem způsobil škodu 53 tisíc korun a ve zkráceném přípravném řízení mu bylo sděleno podezření z krádeže a poškození cizí věci," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru