Foto: Karel Horký
Teplice

Teplice – V Teplicích začaly Vánoce. Odstartovaly první prosincový víkend z centra města. Konkrétně od kolonády domu kultury a náměstí Svobody. Sobotní den zpestřil program Na Synkopách do Vánoc, ve kterém se představily nejenom lokání umělci a soubory. V neděli navázala tradiční Teplická vánočka. Chladné adventní odpoledne rozeznělo vystoupení dětí a mládeže z místních klubů, kroužků a škol a ve finále se nad náměstím Svobody rozsvítil vánoční strom.

Kromě stánkového prodeje, nebo možnosti vytvořit si zdarma vánoční fotografii prostřednictvím Youboxu, se velkému zájmu těšila letošní novinka, kterou bylo kluziště u domu kultury. Pro děti jezdila nedaleko ohrady s živými zvířátky mašinka a kolotoč. Kolonádou se táhla vůně grilovaných klobás, vařené kukuřice, trdelníků nebo svařáku. Své řemeslo prezentoval pod skleněnou střechou kovář, sledovaný pozornými pohledy zejména pánů kluků. Prodejci nabízeli zboží vhodné pod stromeček, nebo jako vánoční dekoraci.

Zpříjemnit si adventní čas mohou Tepličtí a návštěvníci města každý následující den. Stánkový prodej bude probíhat od 10-18 hodin a kluziště bude otevřené od 9-21 hodin (a to až do 7. ledna). Program v centru nabídne denně zajímavá hudební, taneční i pěvecká vystoupení. Nabídne ale také vůně, zábavu, možnost zabruslit si, pobavit se s přáteli, relaxovat, nebo jen tak poslouchat a odnést si kus té báječné atmosféry s sebou domů.

Foto: Karel Horký

Foto: Ilona Kaulfuss  

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru