Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Pokud navštěvujete teplickou knihovnu v Lipové ulici, měli byste vědět, že od pondělí 13. listopadu se mění otevírací doba jednotlivých oddělení, a to až do odvolání. Důvodem je zahájení rekonstrukce objektu. Studovna s čítárnou budou mimo provoz docela, stejně jako toalety pro veřejnost. Toalety se pro návštěvníky otevřou pouze v průběhu akcí. Omezené budou i některé služby, jako je kopírování.

Oddělení pro dospělé bude pro čtenáře otevřeno od pondělí do čtvrtka, v době od 13 do 17 hodin. Oddělení pro dětské návštěvníky a čtenáře bude možné navštívit od pondělí do středy v době od 13 do 17 hodin a ve čtvrtek od 10 do 12 a od 13 do 17 hodin. Pokud využíváte i služeb mediatéky, ta bude po dobu rekonstrukce otevřená pouze ve středu od 15 do 17 hodin a ve čtvrtek od 10 do 12 a od 15 do 17 hodin.  

A jaké akce můžete v knihovně v průběhu listopadu navštívit? V úterý 14. je připravené Putování úchvatným Japonskem, které začíná v 18 hodin. Ve středu 15. listopadu si můžete poslechnout od 18. hodiny informace o „zapomenutém šlechtici“ hraběti Karlu Chotkovi. V pondělí 20. listopadu pak nezapomeňte včas rezervovat místo na komentované prohlídce této zajímavé budovy. Začátek prohlídky je rovněž v 18 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru