Kradli v obchodech, zapomněli ale, že je sledují kamery
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Z přečinu krádeže se bude zodpovídat 40letá zlodějka, která odcizila oblečení v teplickém obchodním centru. V prodejně si do tašky naskládala dámské oblečení a obuv a s lupem v hodnotě necelých tisíc korun odešla, aniž by za věci zaplatila.

Díky kamerovým záznamům trnovanští policisté totožnost ženy zjistili a následní jí sdělili podezření z přečinu, za který by mohla jít vzhledem k její trestní minulosti až na tři roky za mříže.

Stejný trest hrozí také 36letému recidivistovi, který v teplické prodejně drogerie ukradl zubní kartáčky a řasenky celkem za tři a půl tisíc korun. Také tohoto zloděje usvědčují kamerové záznamy, které napomohly i k jeho dopadení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru