Muž si šel zaplavat a hodinu nebyl k nalezení, strážníci ho našli asi půl kilometru od břehu
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Teplice

Trmice - V úterý 6. června asi pět minut před čtvrtou hodinou odpolední vyjela hlídka strážníků ze skupiny operačního zákroku do katastru jezera Milada. Odtud o pomoc požádala obecní policie Trmice a Policie ČR, z důvodu pohřešovaného muže, který byl naposledy spatřen při vstupu do vody a od té ho nikdo neviděl.

Po muži na břehu zůstaly doklady, peníze a mobilní telefon. Na místo byl přivolán i psovod se psem, který společně s hlídkou strážníků Trmice a hlídkou Policie ČR prohledával břehy jezera a strážníci ze skupiny operačního zákroku prohledávali plochu jezera ze člunu.

0706zachrana

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Ti spatřili značně vysíleného plavce zhruba pět set metrů od břehu. Strážníci muže vytáhli z vody a dopravili ho ke břehu. Zde si muže převzala do péče jeho matka a hlídka Policie ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru