Nová zubní pohotovost v Bílině rozšiřuje ordinační hodiny
Lékař Zahed Karnoub ošetřuje prvního pacienta bílinské zubní pohotovosti - 7letého Jáchyma s vylomeným zubem. Zdroj: facebook/ Hornická nemocnice s poliklinikou Bílina
Teplice

Bílina – Zubní pohotovosti v Hornické nemocnici s poliklinikou v Bílině rozšiřuje svoji ordinační dobu. Nově tady ošetří pacienty i ve středu.

Kolektiv lékařů zubní pohotovosti posílí MUDr. Jarmila Štiglerová, stomatoložka s dlouholetou praxí, která od června zajistí zubní pohotovost vždy ve středu od 16:00 - 20:00 hodin.

Bílinská zubní pohotovost se otevřela 7. dubna, je pátou pohotovostí tohoto typu v Ústeckém kraji. Slouží tady tři lékaři (MUDr. Zahed Karnoub , MUDr. Eva Yaghiová a nově MUDr. Jarmila Štiglerová).

Pohotovost funguje ve dnech úterý, středa, čtvrtek, pátek, sobota a o svátcích. Ordinace je umístěna v hlavní budově nemocnice, ve druhém patře. Pacienti si novou službu pochvalují, v květnu lékaři ošetřili 270 lidí.

Ordinační hodiny

  • Út, St, Čt, Pá 16-20 hodin
  • Sobota 8-20 hodin
  • Svátky 8-18 hodin
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru