Žena se během jednoho dne vloupala do několika domů, podařilo se jí ukrást ale jen šest piv
Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Teplice

Teplicko – Policisté vyšetřují neobvyklý případ vloupaček na Teplicku. Na svědomí je má totiž mladá žena.

Šestadvacetiletá zlodějka v úterý 23. května v Zabrušanech přelezla plot a pootevřeným oknem vlezla do domu. Začala prohledávat zásuvky, ale než něco stačila ukrást, vyrušila ji sousedka a z místa utekla.

Ještě týž den odpoledne zkusila štěstí znovu, tentokrát v samoobsluze. Ze skladu ukradla šest piv. O hodinu později přelezla plot u dalšího domu a rozbila okno u dílny, ale zřejmě ji někdo vyrušil a z místa činu opět utekla s nepořízenou. „Večer se vloupala do další domu, opět ale neuspěla, vyrušila ji sousedka,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Žena je navíc podezřelá, že v polovině května vykradla prodejnu, odkud měla vzít necelých 10 tisíc korun.

Policisté 26letou ženu obvinili z trestných činů krádeže, krádeže ve stadiu pokusu a porušování domovní svobody „Je vyšetřována na svobodě. Vzhledem k tomu, že už byla v posledních třech letech jednou odsouzena, hrozí jí až tříleté vězení,“ dodal policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru