Teplice - Až pětileté vězení hrozí manželům, kteří si přibližně rok přivydělávali prodejem léku Suboxone, který je předepisován osobám, které se léčí z opiové závislosti.

Mnohdy je však zneužíván narkomany, čehož využili 44letý muž a jeho 41letá žena. "Buď přímo v jejich bytě, nebo na jiných místech v Teplicích prodávali tablety, nebo jejich části, které jim předepisovala lékařka kvůli léčbě ze závislosti na heroinu," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Manželé, kteří se „do křížku“ se zákonem dostali v minulosti už mnohokrát (muž byl 18krát odsouzen a žena si vyslechla 15 rozsudků), byli obviněni z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru