Šlápněte v sobotu na kolonádě do pedálů a pomozte dětskému domovu nebo postiženým lidem
Teplický primátor Jaroslav Kubera (na snímku) a jeho protějšek ze Skupiny ČEZ, jímž bude ředitel elektráren Ledvice a Počerady, by měli šlápnout do pedálů v 15 hodin.
Teplice

Teplice – Na zahájení lázeňské sezony se o tomto víkendu opět objeví speciální Oranžová kola Nadace ČEZ. Zájemci z řad veřejnosti tak mohou vlastním úsilím - konkrétně šlapáním na speciálně upraveném rotopedu – přispěli na dobrou věc. Vzdálenost, kterou účastníci akce ujedou, převede nadace na peníze a věnuje dvěma vybraným organizacím.

Charitativní oranžová kola budou na Lázeňské v sobotu 27. května Tentokráte budou moci návštěvníci věnovat své minutové šlapání Dětskému domovu v Krupce či teplické okresní organizaci Svazu postižených civilizačními chorobami v České republice.

Obě Oranžová kola Nadace ČEZ bude jako každý rok umístěna na kolonádě, a to z levé strany od obchodního centra Galerie. Šlapání na nich bude v sobotu 27. května zahájeno v 10:00 hodin a poslední zájemci na ně mohou usednout před 16:30 hodin. V 15:00 přitom proběhne „jízdní“ duel mezi primátorem Jaroslavem Kuberou a ředitelem elektráren Ledvice a Počerady Jiřím Šináglem. V 16:15 pak bude ještě následovat duel mezi zástupci obdarovaných organizací.

Dětský domov v Krupce použije finanční dar, který pro domov vyšlapou dobrovolníci, na podporu volnočasových aktivit dětí mimo dětský domov. Co udělat s finanční částkou, která se ve finále objeví v sobotu na symbolickém šeku Nadace ČEZ, už ví i Josef Obršál, předseda okresní organizace Svazu postižených civilizačními chorobami v ČR v Teplicích: „Nabízí se nám hned několik možností, a to úhrada nájmu vhodných prostor pro rehabilitační cvičení a nákup cvičebních a zdravotních pomůcek. Případně úhrada dopravních nákladů a částečně také vstupného při výletech,“ řekl.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru