Byli jste na plese města Teplice? Peníze, které jste dali za vstupenku, teď šly na dobročinnost
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Město Teplice rozdělilo výtěžek z únorového městského plesu. Peníze dostaly dvě organizace, každá přes sto tisíc korun.

Reprezentační ples Statutárního města Teplice se konal 24. února. Návštěvníky plesu letos potěšila například Bára Basiková, Marian Vojtko s Kamilou Nývltovou nebo Olga Šípková s Markem Dědíkem. Náklady na zajištění plesu jsou pokryty z rozpočtu města a čistý výtěžek plesu je vždy věnován na veřejně prospěšné účely.

Výtěžek ze vstupného činil tentokrát 209 780 korun při ceně vstupenky 400 korun. Zastupitelstvo města Teplic navýšilo částku na 250 000 korun a rozhodlo o darování dvěma organizacím, spolku Senior klub Svazu důchodců ČR Českobratrská Teplice a regionální organizaci Roska Teplice v Čechách. Posláním Unie Roska je podpora pacientů s roztroušenou sklerózou. Každá organizace dostala 125 000 korun.

Výtěžek z letošního plesu město předalo v pondělí 22. května v prostorách jedné z obdarovaných organizací, v Senior klubu v Českobratrské ulici.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru