Ilustrační foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Košťany – Poslední květnový pátek a v sobotu 1. června můžete strávit s rodinou a s přáteli na Oslavách Města Košťany. Dvoudenní akce se koná u příležitosti 630. výročí první zmínky o městě a 30. výročí povýšení Košťan na město. Oslavy budou probíhat v prostorách Komenského náměstí, ale své zázemí pro několik akcí poskytne i společenský dům Slávia.

Zahájení se uskuteční v pátek v 15.30 právě ve Slávii. Vystoupí na něm děti z mateřských a ze základních škol, přichystaná je audio-video projekce o historii Košťan a k vidění bude i výstava prací dětí z Teplicka ve spolupráci s DD Bystřany, nazvaná Známe se z fotografií. Na Komenského náměstí vystoupí od 17.30 Samson Lenk a ve 20 hodin ho vystřídá skupina O5 a Radeček.  

V sobotu startuje akce už v 10 hodin dopoledne na Komenského náměstí. Až do 15. hodiny bude věnovaná Dětskému dni. Ratolesti se mohou vyřádit na atrakcích, při jízdě na koni, v nejrůznějších soutěžích nebo při tanci. Od 15.30 bude pódium na náměstí patřit Pavlu Houfkovi, skupině Jamaron, imitátorovi M. Jacksona a od 20 hodin návštěvníky potěší koncert kapely Děda Mládek Illegal Band. Oslavy vyvrcholí ohňostrojem s hudebním doprovodem. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru