Foto: archiv kapely Lunetic
Co se chystá

Lom – Termín Svatoantonínských slavností v Lomu u Mostu je již znám. Zapsat si můžete datum pátek až neděli 14.-16. června. A my už známe i program, který opět návštěvníky slavností pěkně rozparádí.

Páteční program na volném prostranství v sousedství areálu Bomba otevře svým vystoupením litvínovská hudebnice Eva Vargo. Tato úžasná muzikantka má našlapaný kalendář už od prvních měsíců tohoto roku, někdy hraje se svojí novou kapelou, jindy v duu, což je případ Svatoantonínských slavností.

Před měsícem Eva Vargo zveřejnila ochutnávku z  aktuální tvorby. Eva sice shodila svoje ikonické dredy, ale její hudba neztratila nic z jedinečnosti.

Následně místo na pódiu zaujme Kuba Děkan Band a po něm raper Jaroslav Oláh. „Mají několik společných songů, jsem si jistý, že vystoupí i společně,“ podotkl starosta Lomu Vladimír Urban.

Páteční den uzavře lounská rocková kapela Pan Demos, která loni vydala svoji druhou desku.

V sobotu slavnosti odstartují už v 10 hodin a program je určen hlavně dětem. „Sobota je pojatá jako dětský den. Plánujeme pro naše nejmenší divadlo a soutěže. V nich budou děti vyhrávat poukazy na kolotoče, kterou jsou součástí slavností samozřejmě už od pátku,“ podotkl Vladimír Urban.

Tradičně se přestaví hornická kapela Severočeských dolů. Představí se také kapela Blue Rocket, kterou mohou znát fanoušci kapely Kabát, protože Blue Rocket s nimi jela turné.

Zvláště dívčí srdéčka zaplesají nad vystoupením českého rappera, básníka a režiséra videoklipů Lipa.

Pak ovšem nastane retronářez. Nejprve své největší hity zazpívá litvínovská kapela Lunetic a po nich svou show cca od 22 hodin zopakuje kapela Holki. „Loni předvedly skvělou show a publikum si to náramně užilo, proto jsme se rozhodli je pozvat opět. A protože tento styl má velký úspěch, rozhodli jsme se oslovit i kluky z Luneticu,“ vysvětlil Vladimír Urban.

Celý sobotní večer uzavře rockpopová kapela složená z podkrušnohorských hudebníků s úžasnou zpěvačkou Divná Bára.  

„Neděle už patří tradičně hlavně kolotočům a setkávání se sousedy,“ uzavřel starosta města. Vstup na slavnosti je po celý víkend volný.

Partnery akce jsou ORLEN Unipetrol, Severočeské doly a. s., Sutor Global, Tygas, ITM-Most, AJTM, Ruml-service, Delfy stavebniny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru