Zdroj: Olympia Teplice
Co se chystá

Teplice - Obchodní centrum Olympia v Teplicích zve všechny fanoušky Harryho Pottera na magický den. Harry Potter Book Day proběhne v neděli 22. října od 11:00 do 16:00 hodin v pasáži centra a kouzelnické kostýmy jsou vítány.

Zveme všechny malé i velké kouzelníky, kteří vědí, že bez fantazie život není tak krásný. Věříme, že v nedělní odpoledne nezůstane ani jedna kouzelnická hůlka doma, protože o zábavu opravdu nebude nouze.“

Na Harry Potter Book Day se můžete potkat s některou z vašich oblíbených postav a vyfotit se s nimi.

V čtenářské relax zóně budou připraveny knihy Harry Potter pro malé a velké čtenáře a stolní hry. Dalším kouzelnickým lákadlem je ikonická 3D stěna nástupiště 9 ¾ s vozíkem a kufry a pro nejmenší bude připraveno malování na obličej ve stylu Harry Potter.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru