Proboštovské slavnosti zmokly, ale návštěvníky déšť neodradil
Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Proboštov – Deštivé počasí se podepsalo na návštěvnosti sobotních akcí. Jednou z nich byly i Slavnosti obce Proboštov, které začaly krátce po 13. hodině. Přesto se nepřízní počasí nenechaly odradit stovky lidí.

Místní i přespolní dorazili, aby si užili sobotní odpoledne. Mezi nimi i paní Hanka z Dubí, která do Proboštova přijela s manželem a dvěma dětmi. „Chceme se pobavit, dokud to jde, než bude zase všechno zavřené. Moc se nám tady líbí. Máme pláštěnky a deštník, nezmokneme.“

1209slavnostikz2

V areálu Pohodlíčko, kde se slavnosti konaly, nechala obec instalovat ostrůvky posezení, kryté velkými deštníky. Bylo tedy možné posedět v suchu a míst bylo poměrně dost. Ve stáncích s nápoji a občerstvením zajišťovala obsluha, aby návštěvníci nestrádali a mohli průběžně doplňovat kalorie a tekutiny. O dobrou náladu se postaraly kapely Laura a její tygři nebo Frank Zapal Band, děti z mateřinek se svým vystoupením a další účinkující. Vyvrcholením slavností byla bubenická světelná show Ritmo Factory.

1209slavnostikz3

Lunapark, který se už stal tradiční součástí akce, nabídl spoustu zábavy dětem i mládeži. Kromě nejrůznějších kolotočů, ohromující atrakce extréme, která lákala zejména odvážlivce z řad náctiletých, tu byl i přístroj na měření síly úderu BOXER, u kterého stála fronta svalovců. Nechyběl oblíbený autodrom, kde se z každého stával pilot Formule 1, střelnice se spoustou lákadel a zájemci si mohli vyzkoušet i sestřelování dřevěných kvádrů vodou z hadice pod dohledem místních hasičů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru