Když budete chtít pro děti změnu, vezměte je na výstavu
Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Duchcov – Muzeum města Duchcova nabízí od začátku července Letní výstavu hraček. Ta zaujme především pány kluky, protože expozici tvoří hlavně modely autíček, dopravních prostředků, vozidel záchranných složek, ale i vozidel armádních jako jsou tanky, transportéry a podobně.

Výstavu doplňují i vyloženě hrací autíčka pro nejmenší, plastové náklaďáky a další stroje, které kdysi parkovaly na každém pískovišti. Všechny exponáty zapůjčil ze své rozsáhlé sbírky Rudolf Zlobický.

Výstava v duchcovském muzeu ale nenabízí dětem jen pokoukání. Nejmenší návštěvníci si tady mohou s volně položenými auty, autobusy a jinými vozidly na podlaze pod vitrínami i hrát. Od pracovnice muzea rovněž dostanou obrázek dopravního prostředku a v galerii je připravený stolek s pastelkami, kde ho mohou vybarvit. Ti šikovní pak získají sladkou odměnu a jejich dílko doplní už vystavené práce na velké nástěnce.

Letní výstavu hraček v Muzeu města Duchcova můžete navštívit až do neděle 29. srpna. Otevřeno je denně, od 9 do 17 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru