Osecký Autocamp se stal nejlepším kempem Ústeckého kraje
Foto: Archiv Autocampu Osek
Zajímavosti

Osek – Autocamp Osek se stal v 16. ročníku ankety KEMP ROKU 2020 nejlepším ubytovacím zařízením svého druhu v Ústeckém kraji.

Umístil se v TOP 10 nejlepších kempů na území České a Slovenské republiky. Do ankety se aktivně zapojilo 95 kempů a rekreačních středisek, přičemž hodnocených mohlo být více než 1500 českých a slovenských rekreačních areálů.

O výsledném pořadí v anketě, která má za cíl zvyšování kvality ubytování v kempech a rozvoj domácí turistiky, rozhodlo 9305 platných hlasů. Z Ústeckého kraje skončil mezi TOP 10 pouze Autocamp Osek. V první padesátce vybraných kempů se pak umístily ještě Camp Pod lesem u Staré Olešky a děčínský Kemp Formule.

Autocamp Osek nabízí ubytování v chatkách pro 2–5 osob. Od loňského léta pak i v nových bungalovech s vlastím sociálním zázemím a kuchyňkou. V kempu jsou k dispozici rovněž stání s elektrickou přípojkou pro karavany a prostor pro stany. V blízkosti areálu je zrekonstruované koupaliště a lanový park s 3D bludištěm.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru