Suzuki slaví 100 let a naděluje výhody. Podívejte se, s jakými nyní pořídíte Vitaru či S-Cross v Autosalonu Most
Autosalon Most.
Zajímavosti

Most - Autosalon Most, který najdete nedaleko vlakového nádraží v Mostě, na adrese Nad Koridorem 776, je autorizovaný a zákazníky oblíbený a doporučovaný prodejce vozů značek Hyundai a Suzuki. Automobilka Suzuki slaví v letošním roce sté výročí své existence a v rámci svých oslav přichází s mnohými výhodami. Ty a služby navíc pocítí i zákazníci Autosalonu Most.

Ke stému výročí japonské automobilky Suzuki budete moct v Autosalonu Most využít několika výhod pro nákup nového vozu této značky. Suzuki připravila pro zájemce o koupi spolehlivých a osvědčených modelů Vitara a S-Cross například navíc k vozu palivo v hodnotě 10.000 Kč v podobě nabité CCS karty, kompletní sadu zimních kol, první servisní prohlídku zdarma, prodlouženou záruku na 5 let nebo na najetých 150.000 km, sadu povinné výbavy a značkové financování Suzuki s nižší úrokovou sazbou, s úrokem již od 3,99% a dalších služeb navíc od Autosalonu Most.

S autem odjedete hned nebo za 14 dní

2610suzuki1a

Využijte právě v těchto dnech možnost rychlého nákupu nového vozu z nabízených skladových zásob Autosalonu Most, nebo na objednávku z centrálního skladu s velmi krátkou čekací dobou. V současné době se jedná o nějaké zhruba dva týdny.

Vitara - cenově nejdostupnější SUV s mild-hybridní technologií

Auta značky Suzuki patří k těm nejvýhodnějším na trhu. Vitara je cenově nejdostupnější SUV s mild-hybridní technologií, s možným pohonem všech čtyř kol na českém trhu. S-Cross je jen o něco málo dražší. Oba tyto modely mají velmi slušnou standardní výbavu. Například LED světlomety, automatickou klimatizaci, asistenční a bezpečnostní prvky se systémem nouzového brzdění spojeného s automatickou signalizací, adaptivní tempomat, potěší i dešťový senzor.

Vyberte si i ze skladových zásob aut Hyundai či nové modely na objednávku

Máte zájem o nákup vozu značky Hyundai? Vyberte si na místě ze skladových zásob aut této značky. Spokojeni můžete být například s novou i30, s velmi dobrými jízdními vlastnostmi, solidní výbavou v základní verzi a skvělou spotřebou, jež se pohybuje okolo 4l/100 km. Hyundai i30 pořídíte ve 3 karosářských variantách, které pohání výkonné a zároveň úsporné benzinové motory včetně nejmodernější varianty Mild Hybrid 48 V s inteligentní manuální převodovkou iMT. Již v průběhu příštího týdne bude na autosalonu k mání také nové plně elektrická Kona Electric s cenovou prémií až 120 tisíc korun a dalšími benefity v hodnotě až 70 tisíc korun.

Prodej aut v Autosalonu Most v době omezení volného pohybu osob

2610suzuki2

I v době omezení volného pohybu osob, které bylo kvůli pandemii onemocnění Covid-19 vyhlášeno vládou ČR od čtvrtka 22. října, je pro vás Autosalon Most k dispozici. Prodej aut probíhá on-line či na základě telefonické domluvy, kontakty najdete zde. V současné době je v běžném provozu autoservis a pneuservis s možností úschovy pneu, kontakt najdete zde. Další informace najdete také na webových stránkách Autosalonu Most.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru