Teplice – Střední průmyslová škola v Teplicích pořádá každoročně soutěž pro amatérské fotografy z řad studentů průmyslovky a hotelové školy, ale i žáků základních škol, FotoAréna. Letošní soutěžní snímky se vedení školy rozhodlo představit veřejnosti na výstavě, která se uskuteční v prostorách kavárny Fokus kafe ve Školní ulici.

Výstava bude zahájená vernisáží v úterý 22. září v 17 hodin a prohlédnout si ji zájemci budou moci až do 15. ledna příštího roku. Vzhledem k současné situaci, jak upozorňuje zástupkyně ředitele škol, Jana Vachoušková, bude mít vernisáž spíše komorní charakter a je nutné, aby si účastníci nasadili v průběhu akce roušku.

1809tpikkz1

Organizátoři výstavy slibují hodnotný umělecký zážitek. „K vidění budou krásné záběry z přírody, teplické monumenty i technické zajímavosti, které naši studenti a školáci nafotili,“ informuje o akci Jana Vachoušková. K dotazu, proč si pro uspořádání výstavy vybrali právě prostředí Fokus kafe, říká: „Jeho podpora mi dává smysl. Kavárna vznikla spojením lásky ke kávě, k dobrému jídlu a ve snaze dát lidem s duševním onemocněním naději i smysluplnou práci.“

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru