Ministerstvo financí vyřadilo z Účtenkovky desetitisíce účtenek. Proč?
ilustrační foto: CC0
Zajímavosti

ČR - Ministerstvo financí při středečním slosování přistoupí k vyřazení části zaregistrovaných účtenek z nároku na výhru. Celkový počet v prosinci zaregistrovaných účtenek, které se Ministerstvo financí rozhodlo vyřadit z případného nároku na výhru, je 24 643.

U těchto účtenek je Ministerstvo financí přesvědčeno, že vykazují znaky podvodných tržeb. V této souvislosti také v prosinci podalo trestní oznámení. V případě, že bude některá z 24 643 účtenek vylosována jako výherní, nebude výhra vyplacena. Informaci o případných nevyplacených výhrách naleznou soutěžící po slosování ve středu 15. ledna v 16 hodin přímo ve svých hráčských účtech.

Ministerstvo financí zároveň znovu apeluje na soutěžící, aby účtenky, které nezískali od standardního obchodníka za reálné plnění, do Účtenkovky vůbec neregistrovali. V souladu s Herním plánem také důrazně doporučujeme využívat k registraci účtenek výhradně oficiální aplikaci Ministerstva financí, nikoliv alternativní aplikace třetích stran. Účtenky, které nebyly zaregistrovány prostřednictvím oficiální aplikace Účtenkovka či prostřednictvím formuláře na webu www.uctenkovka.cz, rovněž mohou být vyřazeny ze slosování.

Zároveň upozorňuje soutěžící na nutnost dodržování pravidla mít pouze jeden hráčský účet. Ministerstvo financí ve spolupráci s dodavatelem Účtenkovky, pokud identifikuje porušení tohoto pravidla, přistupuje ke slučování nebo rušení hráčských účtů soutěžících, kteří v rozporu s Herním plánem mají více než jeden.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru