Kurz plavání, saunování, výlety! V letním sportovním kurzu zbývají poslední místa
Děti byly vloni z příměstského tábora nadšené. Foto: Klub Kapka Litvínov
Zajímavosti

Litvínov - Klub Kapka v Litvínově pořádá další ročník sportovních letních kurzů pro děti ve věku od 4 do 9 let! První termín v červencovém týdnu od 1. do 5. je již téměř plný. Pokud sháníte zábavu pro své děti na poslední chvíli, máte tu ale ještě šanci.

Děti čeká po celý týden mnoho sportovních her, soutěží a zábavy! Na programu je 6 lekcí plavání, kurz saunování, cvičení v Sokolovně s lektorkou, míčové hry, promítání animovaného filmu, lanové centrum v Oseku, Cacao klub Teplice, výlet do Selského dvora (zde se děti povozí v kočáru, na koních a vyzkouší si i péči o koně) a mnoho další zábavy.

Samozřejmostí je celodenní pitný režim, dopolední a odpolední svačina a oběd!

2606tabor2

Nově nabízí dětem v rámci tábora také přespání v Kapce s večeří, zábavným programem a snídaní, a to v poslední táborový den. Začátek dne je vždy mezi 7. a 8. hodinou ranní, konec dne je mezi 15:30 a 16:30 (neplatí pro přespání)!

Cena je 4.500 korun. Více informací se dozvíte na recepci nebo na tel. 734 497 927.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru