Ústecký kraj -  Soutěž o Cenu Ústeckého kraje za společenskou zodpovědnost zahajuje svůj třetí ročník. Inspirujte se u velkých i menších firem a institucí jako např. AGC Flat Glass Czech, městská knihovna Louny, či město Ohníč. Ti všichni se v loňském roce zúčastnili a uspěli. Letos se můžete přihlásit i vy. Máte také možnost nominovat organizaci, která si podle vás ocenění v této oblasti zaslouží.

Letošní 3. ročník byl slavnostně vyhlášen za přítomnosti hejtmana Oldřicha Bubeníčka a Gabriely Nekolové, předsedkyně Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje. Odborným garantem této soutěže je Rada kvality ČR. „Prostřednictvím soutěže chceme ocenit a zviditelnit úsilí i nápady místních firem a institucí, které při své činnosti myslí také na okolí a jeho udržitelný rozvoj. Věříme, že mohou být inspirací pro další,“ vysvětluje Gabriela Nekolová.

Soutěž je vyhlašována pro subjekty z podnikatelského i veřejného sektoru, které působí na území Ústeckého kraje. Probíhá ve třech kategoriích: podnikatelský subjekt, organizace veřejného sektoru nebo obec. Potřebné formuláře a přihlášky jsou k dispozici na tomto odkazu. Pro přihlášení do soutěže stačí doručit podle pokynů přihlášku včetně dotazníku e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo poštou na adresu Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje, tř. Budovatelů 2532, 434 01 Most.

1105logo

Zúčastněné subjekty jsou hodnoceny za své aktivity v oblasti společenské zodpovědnosti, a to zpětně, tj. v letošním ročníku budou hodnoceny aktivity roku 2016. Hodnocení provede opět Rada kvality ČR.

V loňském roce se o cenu ucházelo 27 účastníků z řad malých i velkých podniků, obcí, a dalších organizací veřejného sektoru, jako jsou školy, úřady, neziskové a příspěvkové organizace, nemocnice apod.

Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje a Ústecký kraj vnímají společenskou odpovědnost jako jeden z možných nástrojů ke zlepšení kvality života všech občanů v regionu, a proto vyhlášení Ceny Ústeckého kraje za společenskou odpovědnost je jen jednou z mnoha aktivit, které v této oblasti v regionu realizují.

1105cena2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru