Kdo si nechal nalezenou obálku s desítkami tisíc? Ležela někde na cestě mezi poštou a cukrárnou na náměstí
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Tepličtí policisté pátrají po neznámém člověku, který našel obálku s desítky tisíc korun a nechal si ji. V případě, že bude dotyčný dopaden, hrozí mu obvinění ze spáchání přečinu zatajení věci.

Patnáctého května se na policisty obrátil muž, který si byl ve směnárně u hlavní pošty vyměnit eura za koruny. Několik desítek tisíc korun si pak dal do obálky, kterou si schoval do kapsy. Poté šel do cukrárny na náměstí Svobody, kde zjistil, že obálku nemá. „Muž je přesvědčen, že mu peníze nikdo neodcizil, ale že obálku ztratil někde na trase mezi směnárnou a cukrárnou,“ uvedl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek. 

Obálku zřejmě našel neznámý pachatel, kterého vidina snadného zisku svedla ke spáchání trestného činu. Nálezce možná ani neví, že se ponecháním cizího majetku dopustil protiprávního jednání, za které mu hrozí až roční vězení.

Policisté přivítají jakékoliv svědectví osob, které se v dané lokalitě 15. května mezi 10:45 až 11:15 hodin pohybovaly a povšimly si něčeho podezřelého.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru