S těmito uzavírkami musíte počítat v Teplicích. Neprojedete kvůli rekonstrukcím nebo jeřábu
Uzavírka ulice Pod Doubravkou – objízdná trasa. Zdroj: město Teplice
Teplice

Teplice – Hned s několika uzavírkami musí počítat řidiči v Teplicích. Uzavřena je ulice Pod Doubravkou, ulice Papírová, Lázeňká, Luční a částečně ulice Sklářská. Ve čtvrtek bude na hodinu omezen provoz také v ulici Křičkova.

Ulicí Křičkova řidiči neprojedou ve čtvrtek 15. března od 9 do 10 hodin. K omezení dojde z důvodu manipulačních prací autojeřábu.

Do druhé poloviny března bude uzavřena ulice Pod Doubravkou. Důvodem je rekonstrukce silnice. Uzavírka byla naplánována od 12. března do 23. března. Ulice J. Suka, Novákova, J. Šafaříka a K. J. Erbena budou po dobu uzavírky zobousměrněny. Ulice Winterova bude po dobu uzavírky zjednosměrněna.

Již od poloviny února je uzavřena ulice Luční a částečně ulice Sklářská. Důvodem je rekonstrukce vodovodu a kanalizace. Objížďka vede ulicí Stará Duchcovská. Uzavírka potrvá do 15. května. 

Od loňského listopadu je uzavřena ulice Papírová a Lázeňská z důvodu rekonstrukce a dostavby bazénu pro Lázeňský dům Beethoven, kde vzniká nové Thermalium. Ulice zůstanou uzavřeny až do 30. června.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru