Devatenáctiletý mladík, který havaroval u Razic, byl opilý
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Policisté vyšetřují nehodu mladého muže, který havaroval v úterý 26. prosince u Razic. Mladý řidič usedl za volant opilý, v autě navíc vezl spolujezdce, který se při kolizi zranil.

Nehoda se stala v úterý večer. „Devatenáctiletý mladík se pravděpodobně plně nevěnoval řízení auta a v zatáčce vyjel mimo komunikaci, kde narazil do betonové vpusti odvodňovací strouhy,“ popsal bouračku policejní mluvčí Daniel Vítek. Policisté po nehodě naměřili mladému řidiči přes 1,4 promile alkoholu v dechu. Mladík je nyní podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Při dopravní nehodě byl zraněn spolujezdec, naštěstí jen lehce.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru