V Krupce v noci hořel rodinný dům, škoda jde do milionů
Ilustrační foto Zdroj:archiv hasiči
Teplice

Krupka – Sedm hasičských jednotek likvidovalo v noci z pondělí na úterý požár rodinného domu v Krupce – Unčíně. Hořela střecha a podkroví.

Požár vypukl krátce po půlnoci v rodinném domě v Husově ulici, jednalo se o novostavbu. V tu chvíli měli být uvnitř domu podle policie čtyři lidé, všichni byli evakuováni. Požár domu následně hasilo celkem 7 hasičských jednotek. „Hasiči rozebrali střechu, požár lokalizovali v jednu hodinu ráno. Prostor proměřovali termokamerou,“ popsal zásah mluvčí hasičů Lukáš Marvan s tím, že úplná likvidace ohně se podařila až v pět hodin ráno.

V úterý dopoledne na místo dorazil vyšetřovatel, který teď zjišťuje příčinu požáru. Škoda byla předběžně odhadnuta na více než dva miliony korun.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru