Teplice, Dubí - Ve vězení nakonec skončila 33letá žena, která se vyhýbala k nástupu do výkonu trestu. Několik dní po vyhlášení pátrání ji policejní hlídka objevila v Dubí, odtud putovala rovnou za mříže. Díky tomu může strávit ve vězení až o dva roky navíc.

0202vezeni

Ilustrační foto

"Vyšetřovatel poslal do věznice usnesení o zahájení trestního stíhání 33leté ženě, která byla obviněna z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Přestože si převzala výzvu k nástupu do výkonu trestu odnětí svobody, do vězení ve stanoveném termínu nenastoupila," uvedl mluvčí teplické policie Daniel Vítek.

Soudce proto vydal příkaz k jejímu dodání do věznice, po ženě bylo vyhlášeno celostátní pátrání. "Už několik dnů po vyhlášení pátrání ji v Dubí kontrolovala hlídka policistů a po provedení nezbytných procesních úkonů odsouzenou eskortovala rovnou za mříže, kde může oproti původnímu trestu strávit až o dva roky navíc," dodal mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru