Ledvice - Zraněná řidička i její dvouleté dítě a zdemolované osobní vozidlo, taková je bilance vážné dopravní nehody u Ledvic na hlavním silničním tahu z Teplic na Most. Nehoda výrazně zkomplikovala dopravu na Most. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby. Ten ale do ústecké nemocnice nakonec odletěl zpět prázdný. Dítě i jeho matku převezly sanitky do okolních nemocnic. Potvrdil to mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník.

Zdemolované havarované vozidlo po nárazu do svodidel u Ledvic. Foto: Jan Vraný

Podle krajské policejní mluvčí Aleny Bartošové řidička jedoucí od Teplic při dosud nezjištěné kolizi dostala s vozem smyk a vlétla do svodidel. Při nehodě utrpěla ona i její dítě zranění. Alkohol u řidičky byl vyloučen.

Podle dosud neupřesněných informací se na nehodě měl podílet i řidič osobního automobilu Alfa Romeo, který ale po incidentu z místa nehody ujel, aniž by se pokusil poskytnout první pomoc zraněným. Bližší informace vzhledem k počátečnímu stádiu vyšetřování ale policisté sdělovat nechtějí.

FOTOGALERIE:

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru