Známá teplická firma se zpila pod obraz a vyrazila krást alkohol do obchodu
Ilustrační foto
Teplice

Louny - Pro policisty již známý 27letý recidivista z Teplic si měl opět vyhlédnout láhev lihoviny, se kterou chtěl odejít z jednoho z lounských obchodů zřejmě bez zaplacení.

Podle šetření se mu podařilo rozbít jednu láhev s lihovinou ještě před tím, než se pokusil odejít s druhou z obchodu bez zaplacení. Tak jako v předešlých případech se i na tuto cestu do prodejny posilnil alkoholem. "Když ho policisté zadrželi a provedli s ním na oddělení dechovou zkoušku, nestačili se divit. Hodnota ovlivnění se vyšplhala až na 3,12 promile alkoholu v dechu," uvedla lounská policejní mluvčí Irena Pilařová.

Předešlé zkušenosti výtečníkovi zřejmě nestačily. V minulosti byl okresním soudem odsouzen za obdobný trestný čin k trestu odnětí svobody s odkladem na zkušební dobu. Ve střízlivém stavu mu policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z přečinu Krádeže, za který mu hrozí další trest odnětí svobody, tentokrát až na tři roky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru