Teplice - Rychlík "Ohře" R 615 na železniční trati Ústí nad Labem - Chomutov v úseku Teplice v Čechách - Bohosudov najel na betonový panel. Vlak naštěstí nevykolejil, ale kvůli mimořádné události musela být krátce před devatenáctou hodinou přerušena železniční doprava v tomto úseku. Při nehodě naštěstí nebyl nikdo zraněn.

 

Informuje o tom web Českých drah s tím, že musela být zavedena náhradní autobusová doprava v úseku Teplice v Čechách - Bohosudov. Cestující z vlaku R 615 a R 604 byli za asistence hasičů evakuovaní do železniční stanice Teplice v Čechách. Rychlík "Ohře" najel do nastražené překážky na trati (betonový panel). Probíhá vyšetřování mimořádné události a odstraňování následků. Na místě zasahují drážní hasiči. Kdo na kolejiště položil betonový panel, do kterého rychlík najel nyní vyšetřují i kriminalisté. 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru