Krupka – Policisté už vědí, kdo před nedávnem ukradl dvoumetrovou palmu od rodinného domu v Krupce na Teplicku. Za kuriózní krádeží stojí 19letý mladík a jeho 28letý kamarád. Důvod, proč exotický strom za deset tisíc korun v noci ze zahrady odnesli, byl opravdu svérázný. Mladší pachatel se tímto způsobem chtěl pomstít boháčům.

Ilustrační foto

Devatenáctiletý mladík měl deprese kvůli svému životu, protože nemá práci ani peníze, a dostal vztek, že někdo jiný má nejen na dům, ale dokonce i na palmu. Rozhodl se proto strom ukrást, v čemž mu pomohl jeho známý, se kterým předtím popíjel. „Osmadvacetiletý muž se k němu přidal prý proto, aby se jeho kamarád nedřel sám," sdělil policejní mluvčí Daniel Vítek.

Oba mladí muži pak společně palmu na cizím pozemku vykopali ze země. Starší ji chtěl sice zprvu zpeněžit, když ale strom táhli, tak ho natolik poškodili, že by už na něj žádného zájemce o koupi nenašli. „Palmu proto odtáhli ke garážím, kde ji spálili," doplnil Vítek.

Policisté oba zloděje obvinili z trestného činu krádeže. Hrozí jim až dvouleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru