Teplický turistický vláček vozí i svatebčany
Turistický vláček se svatební výzdobou. Zdroj. facebook/Visit Teplice
Teplice

Teplice – Teplický výletní vláček Humbold vozí i svatebčany. A to klidně od domu až k obřadní síni nebo třeba na hostinu. Na svém facebooku o tom informuje Visit Teplice.

Pokud si vláček pronajmete, nemusíte mí starosti se svatební kolonou aut nebo třeba shánět taxíky. Vláček klidně projede i parkem a sveze vás třeba také na Doubravku, když se svatební hostina koná tam.

Turistický vláček jezdí po historickém centru a lázeňských centrech Teplic - od Zámeckého náměstí po Šanovský park a dominantu nad městem - horu Doubravka s hradem. V provozu je od května do října, a to jak v pravidelných časech, tak i v dojednané individuální termíny. Cena jízdného činí 50 nebo 100 korun na osobu, podle vybrané trasy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru