Teplice - Kriminalisté z teplického Toxi týmu dostali za mříže dalšího dealera, který narkomany zásoboval pervitinem.

 

Ilustrační foto: Policie ČR

"Po dobu několika měsíců prodával drogově závislým osobám různé množství drogy, případně ji známým nechával zdarma, nebo za něco měnil. Pro „fet" si k němu zájemci nejčastěji chodili do heren v Trnovanech, kde ho také policisté minulý týden zadrželi," uvedl mluvčí teplické policie Daniel Vítek.

Za prodej drog už byl obviněn minulý rok, tehdy ještě zůstal na svobodě, nyní už ale vyšetřovatel po jeho obvinění z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy zaslal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. "Vzhledem k tomu, že na svobodě by muž zřejmě drogy prodával dál, soudce návrhu vyhověl a na soud, u kterého si může vyslechnout verdikt až pětiletého trestu odnětí svobody, bude obviněný čekat za mřížemi," dodal Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru