Herec Ondřej Veselý se stal patronem nového Centra pro celou rodinu v Teplicích
Herec Ondřej Veselý se stal patronem Centra pro celou rodinu v Teplicích.
Teplice

Teplice - V Teplicích se uskutečnilo oficiální otevření nové herničky v Centru pro celou rodinu. Patronem se stal herec Ondřej Veselý, popřál centru hodně štěstí a mnoho spokojených zákazníků.

Ondra v centru strávil celé odpoledne spolu se svojí rodinou a svým milým chováním si získal srdce všech přítomných dam. I přes nepřízeň počasí se akce moc povedla, užily si ji hlavně dětičky, pro které byl připraven pestrý program jako například malování na obličej, spousta her a soutěží za které dostalo každé z nich malý dáreček, maskoti Spongebob a prasátko Pepa, se kterými si mohly děti zatančit a vyfotit se.

"Bylo to skvělé odpoledne plné zábavy a my doufáme, že příště dorazíte i vy," zhodnotili provozovatelé Centra pro celou rodinu. Více info zde.

Obrazem

Také jsme psali

{article 26575}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru