Policisté chytili o víkendu opět opilce za volantem, střízlivěli v cele
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Policisté opět o uplynulém víkendu chytili na Teplicku za volanty aut opilé řidiče. Hrozí jim až roční vězení.

V noci ze soboty na neděli zastavila hlídka strážníků městské policie v centru Teplic auto, jehož 47letý řidič vykazoval známky opilosti. To se potvrdilo i při dechové zkoušce, policisté mu na služebně, kam byl převezen, naměřili 1,3 promile alkoholu v dechu. „Zbytek noci a část následujícího dne muž strávil v cele, po vystřízlivění mu bylo sděleno podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý také 25letý muž, kterého před půlnocí zastavila hlídka policistů na Nové Vsi. Řidič nadýchal 1,3 promile, na místě byl zadržen a přišel o řidičský průkaz. Oběma nezodpovědným mužům hrozí v případě odsouzení až roční vězení.

Před týdnem v neděli chytili policisté na Teplicku hned tři opilé řidiče, jeden dokonce v Duchcově boural, pak se snažil schovat před policisty.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru