Most - The Most MOTOSHOW #0 se otevírá pro širokou veřejnost na Autodromu v Mostě tuto neděli 5. dubna 2015 v 9 hodin. Jak již název akce napovídá, celý den bude patřit motocyklovému sportu a všemu, co k němu patří.

 

„Novinkou budou například oblíbené jízdy na závodní dráze s vlastním motocyklem a přestávku vyplní kaskadérská show s Martinem Krátkým a Pole Dance Doubles Show," prozradila část programu koordinátorka akce Veronika Raková.

Úspěšný závodník bude křtít boxy

Na akci The Most MOTOSHOW # 0 přijede závodní tým MOTOPOINT INDI RACING TEAM. Návštěvníci tak budou mít možnost setkat se s Michalem Indi Dokoupilem i s jeho partnerkou, také úspěšnou závodnicí Veronikou Hankocyovou.

Indi je od dob Františka Šťastného prvním českým jezdcem, který získal na prestižním TT Isle of Man - 2 stříbrné Merkury a patří tak mezi současné nejslavnější motocyklové závodníky na přírodních okruzích.
Tento pár slavnostně pokřtí nové servisní boxy. Křest bude probíhat u boxu číslo 1, kde bude mít MOTOPOINT INDI RACING TEAM na MOTOSHOW zázemí.

Exhibice na offroadu

Prostor budou mít i jednotlivé závodní týmy, okruhová agentura a připravená bude minibike a sidecar dráha. Na polygonu se představí The Most Motoškola s Mírou Lisým a zájemci si mohou vyzkoušet volné jízdy na offroadové dráze. „Spolupráci nám přislíbil Milan Rožec, který se postará o motokrosovou a enduro exhibici," uvedla Raková. K dispozici po celý den budou čtyřkolky, motokáry, buggy a pro děti bude otevřené dětské dopravní hřiště. „Kola a koloběžky bude možné si zapůjčit," doplnila.

Osobní coachingy s elitními jezdci

Na autodromu a polygonu se budou souběžně konat workshopy a intenzivní coachingy s profesionálními jezdci Tomášem Zajícem, Markem Červeným a Karlem Brandtnerem. Chybět nebude předsezonní prohlídka motocyklů, představení nových servisních boxů a promo akce prodejců motocyklů a příslušenství.
Vrcholem akce bude spanilá jízdy pro Matýska za doprovodu SAFETYCAR a požehnání sezony 2015. Matýskovi byla genetickým vyšetřením potvrzená svalová dystrofie Duchenneova typu. Motorkáři z obce Droužkovice se tak snaží včas získat prostředky na zpomalení degenerace svalstva nákupem rehabilitačních a kompenzačních přístrojů, prodloužení soběstačnosti a mobility Matýska, dokud nebude upoután na invalidní vozík.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru